- 31 بازدید

برگزاری رزمایش عیدانه و توزیع 1000 بسته کالا و 3000 سبد بهداشتی

سید مهدی عبادی،مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی در این رزمایش گفت: به نمایندگی از ریاست کمیته امداد از تمامی همکاران امدادگر به دلیل تلاشهای انجام شده در سال گذشته تشکر و آرزوی قبولی طاعات دارم.
وی با بیان اینکه در قرآن کریم خداوند متعال هرگاه از تعلیم صحبت می کند تزکیه و اخلاق را مقدم می شمارد، گفت:تربیت امروز در جامعه اسلامی یک دغدغه است و نیاز است در کنار تحصیل به مباحث اخلاقی و تربیتی اهمیت داده شود.
مدیر کل امداد استان در ادامه افزود: اگر هر استان برای خود یک کارگروه ،برنامه واحدو مشخص متناسب با استان خود داشته باشد اگر استانها برای نظام مسائل خود برنامه داشته باشند و متناسب آن اعتبار دریافت کنندمی توانند موفق تر عمل نمایند.
عبادی خاطر نشان کرد: تلاش و هماهنگی های عید سعید فطر وجذب اعتبارات باقی مانده از سال گذشته از تاکیدات مدیر کل به روسای ادارات اجرایی بود.
وی افزود: با تلاش و همکاری در عید سعید فطر تا پایان وقت روز عید زکات فطریه جمع آوری شده و به حساب خانواده ها واریز می شود.
مدیر کل امداد استان در پایان اظهار داشت: استاندار محترم تاکیدات بسیاری به اجرای طرح اشتغال پنل های خورشیدی برای خانوادههای تحت حمایت دارد و نیاز است روسای شهرستانها در این امر با جدیت تلاش نمایند.
این رزمایش با همکاری شورای اسلامی و شهرداری کلانشهر اراک به منظور توزیع ۱۰۰۰ بسته سبد کالا و ۳۰۰۰ بسته سبد بهداشتی بین نیازمندان برگزار شد.
انتهای پیام

