بهره مندی 1624 نفر از آموزش های قرآنی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، احمد ابوالحسنی معاون فرهنگی کمیته امداد استان مرکزی با اعلام این خبر گفت:ارائه آموزشهای قرآنی به صورت حضوری و غیر حضوری در رشته های متنوع ارائه شده است.
وی افزود: همچنین در سال گذشته 307 دانش آموز کنکوری از برنامه های آموزشی و حمایتهای تحصیلی این نهاد بهره مند شدند.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان در ادامه از حمایت کمیته امداد استان از ۲۸۷۰ دانش آموز و ۷۶۳ دانش آن دانشجو خبر داد و تصریح کرد: ارائه خدمات آموزشی ارائه مشاوره های رایگان و پرداخت کمک هزینه تحصیلی از خدمات کمیته امداد برای دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت است .
وی از برگزاری دوره های آگاه سازی و آموزش برای خانواده های تحت حمایت خبر داد و گفت :در سال گذشته سه هزار و ۲۶۵ نفر از خانواده های تحت حمایت از آموزشهای آگاهسازی و آموزشی این نهاد بهرهمند شدند.
انتهای پیام