
بهره مندی 712 خانواده تحت حمایت از ودیعه و اجاره مسکن
رئیس کمیته امداد منطقه یک اراک گفت: در 4ماهه نخست سال1402 برای 712 خانواده تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک اراک ودیعه واجاره مسکن بمبلغ بیش از 652 میلیون تومان از منابع دولتی ، کمکهای مردمی و تسهیلات پرداخت شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد ، سعید کریمی رئیس این اداره بابیان این مطلب که نیـاز انسان بـه سرپـنـاه و مأمن از روزگار باستان موردتوجه بـوده است و احساس امنیت را منتقل میکند، گفت: یک هزار و700 خانوار مددجوی تحت حمایت در این منطقه مستأجر هستند.
کریمی با اشاره به اینکه برای کاهش آلام و رفع مشکل محل سکونت مددجویان تحت حمایت که مستأجر هستند، در سال گذشته به 1690 خانواده بیش از 7 میلیارد و 800 میلیون تومان اجاره و ودیعه مسکن برای مددجویان پرداختشده است، ادامه داد: عملکرد مزبور از منابع دولتی ، کمکهای مردمی (خیرین و حامیان اکرام) و تسهیلات صندوق امداد ولایت و بانکهای عامل بیرون تامین و پرداخت شده است.
انتهای پیام
پیوند کوتاه :
http://markazi.emdad.ir/fa/node/66544
پیوند کوتاه کپی شد