
جامعه به زنان قوی نیاز دارد/تجربه کارآفرینی بانوی خمینی
فرزند چهارم خانواده بود و علاقه بسیاری به آشپزی داشت.زمانی که از همسرش جدا شد و پدر و مادرش را از دست داد با علاقه ای که به شغل آشپزی داشت این حرفه را در پیش گرفت.
بانو نرگس ،یکی از زنان جامعه ایرانی است که با مقاومت در برابر مشکلات اقتصادی و اجتماعی،به زن بودن، معنای واقعی بخشیده است.او همچون کوهی صبور در مقابل هجمه مشکلات جامعه کمر خم نکرده و تکیه گاه محکمی برای فرزندانش می باشد.
این بانوی محکم و استوار که یکی از کارآفرینان برتر استان مرکزی و شهرستان خمین است پشت سرگذاشتن مشکلات را چنین روایت می کند که:از زمانی که فقط هفت سال داشتم و از مدرسه به سوی خانه برمی گشتم به خاطر علاقه بسیاری که به آشپزی داشتم در کنار مادرم که تبحر خاصی در این زمینه داشت می ایستادم و با انگیزه بسیار طعم غذاها را می چشیدم تا آنجا که ضمن آشنایی با انواع ادویه ها، کم کم در این رابطه تجربه های بسیار کسب کردم و در سال ۹۴ با تشویق و پیشنهاد دوستانم به این حرفه روی آوردم. بعد از ازدواج ناموفق و داشتن ۲ فرزند که به زندگی ام امید می دادند این شغل را ادامه دادم ولی همان سال ها نیز با مشکلات مالی بسیاری مواجه بودم به طوریکه حتی برای کرایه ماشین نیز به دیگران محتاج بودم.سعی کردم با توکل به خدا و تلاش خودم، تپه های کوچک مشکلات را یکی یکی طی کنم تا در مقابل آنها به زانو نیافتم.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ بود که از طریق یکی از دوستان به نهاد مقدس و مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان خمین معرفی شدم و بعد از طی مراحل قانونی ،تحت حمایت این نهاد قرار گرفتم.ولی همیشه سعی کردم روی پای خود بایستیم و به نهاد مقدس امداد به عنوان تکیه گاهی بنگرم که فقط در شرایطی که از همه جا ناامید می شوم در نهایت از آنان کمک بگیرم و بیشتر به تلاش و پشتکار خودم متکی باشم به همین منظور بعد از تحت حمایت قرار گرفتن در این نهاد حمایت کننده درخواست تسهیلات اشتغال آفرینی نمودم که با مساعدت مسولان و کارشناسان این مجموعه به بانک عامل معرفی و موفق شدم یکصد میلیون تومان وام قرضالحسنه خود اشتغالی دریافت کنم این در حالی بود که به فکر شرکت در قرعه کشی های خانگی افتادم و بحمداله همه چیز دست در دست هم داد تا بتوانم سرمایه ای جمع کنم و با آن شغل آشپزی را گسترش دهم.
نرگس بوربور افزود:در این سالها سختی های بسیاری را متحمل شدم ولی هیچ گاه از رحمت واسعه خداوند ناامید نشدم .اگرچه در ابتدای شروع به کارم هیچ گونه پس اندازی نداشتم ولی خدارا شکر در حال حاضر وسایل و ابزار کاری به ارزش حدود یک میلیارد تومان دارم .اگرچه شاید با داشتن اقساط وام و قرض از دیگران توانستم تاکنون روی پای خود بایستیم ولی معتقدم که اگر بانوان سرزمینم که با مشکلات اقتصادی و اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند به خلاقیت و علاقمندی های خود توجه کنند ،می توانند بهترین ها را برای سرنوشت خود رقم بزنند و هیچ گاه سربار خانواده و جامعه نباشند.
وی چنین اضافه کرد که:در حال حاضر برای ۴نفر از بانوان شهر خمین ایجاد اشتغال کرده ام و اگر حمایت های موردی مسولان کمیته امداد استمرار داشته باشد می توانم برای افراد بیشتری اشتغال پایدار ایجاد کنم چرا که برای بستن قرارداد با ارگانها و بخش های خصوصی نیاز دارم تجهیزات بیشتری را در مکان فعالیت خود مستقر کنم .من معتقدم که همه زنان ایران استعدادهای بالایی دارند که اگر به آن توجه کنند می توانند بهترین ها باشند و حتی دست یاری به سوی دیگران نیز ،دراز کنند.
انتهای پیام
پیوند کوتاه :
http://markazi.emdad.ir/fa/node/66636
پیوند کوتاه کپی شد