بهره مندی 3073 مددجوی تحت حمایت استان مرکزی از تسهیلات اشتغال

کد :
66809
آخرین به روزرسانی :
2 بهمن 1402 - 09:48

از پیشنهاد صفحه «بهره مندی 3073 مددجوی تحت حمایت استان مرکزی از تسهیلات اشتغال » به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

بهره مندی 3073 مددجوی تحت حمایت استان مرکزی از تسهیلات اشتغال

مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی گفت: در 9 ماهه امسال 3073 خانوار تحت حمایت از تسهیلات قرض الحسنه اشتغال با اعتبار374 میلیارد تومان بهره مند شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد استان مرکزی ، مجید مومنی افزود: توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار از مهم ترین اولویتهای کمیته امداد است و جشن خودکفایی و خروج از گردونه حمایتی بیش از 3 هزار خانواده تحت حمایت در سال جاری برگزار خواهد شد.

مجید مومنی، از تجهیز و نصب و راه اندازی  125 پنل خورشیدی خانگی باهدف درآمدزایی برای خانواده‌های تحت حمایت این نهاد حمایتی خبر داد و گفت: هر دستگاه پنل خورشیدی پنج کیلو وات برق تولید می‌کند.

وی اظهار داشت: این نیروگاه‌های خورشیدی بسته به توان تولید و تعداد پنل‌ها دارای قیمت‌های متفاوتی هستند و کمیته امداد استان مرکزی همواره حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد. مدیر کل امداد استان در پایان گفت: طرح تولید برق خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال و خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد که هیچ منبع درآمد یا توان اشتغال ندارند، به منظور توانمندسازی و حفظ کرامت آنها راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: آموزش‌های مهارتی به مددجویان کمیته امداد سبب توانمندسازی آنها در حرفه‌های گوناگون، دستیابی به شغلی پایدار و مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی شده است.

مومنی در ادامه اظهار داشت: مددجویان پس از گذراندن دوره های آموزشی می توانند از تسهیلات اشتغال کمیته امداد برای ایجاد کسب و کار مناسب و رسیدن به استقلال مالی استفاده کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این آموزش‌ها با هدف پایدارسازی طرح‌های اشتغال، به روزرسانی مهارت‌ها و افزایش بهره‌وری به مجریان طرح‌های اشتغال ارائه می‌شود.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X