
فعالیت 350 مرکز نیکوکاری در استان مرکزی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مهدی صالحی، قائم مقام کمیته امداد استان مرکزی گفت: کمیته امداد با هدف واگذاری امور خیربه عموم مردم، تسریع در رسیدگی به امور فقرا،بهره گیری از ظرفیت های موجود در درون محله ها،تنوع بخشی به فعالیت ها و خدمات قابل ارائه به فقرا و نیازمندان اقدام به ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری در استان مرکزی نموده است.
وی افزود: این مراکز با مسئولیت پذیری و مشارکت اعضای هیاًت عامل در حال فعالیت بوده و به صورت محله محور با شناسایی نیازمندان و بهره گیری از ظرفیت خیرین،نیکوکاران،هیات امنای مساجد ومعتمدین محلی در رفع فقر و محرومیت تلاش می نمایند.
صالحی در پایان ضمن تشکر از خیران و نیکوکاران اظهار داشت: کمیته امداد استان مرکزی آمادگی اعطای مجوز ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری به معتمدین، خیرین،فرهنگیان،بازنشستگان و سایر گروه های اجتماعی را دارد.
انتهای پیام