- 20 بازدید

روایت کار آفرینی بانوی موفق تفرشی
بهناز مقدسیان متخصص گیاهان دارویی و مدیرعامل شرکت اکسیر پژوهان پوست که در شهرستان تفرش مستقر می باشد به خبرنگار ما گفت: این شرکت در سال ۱۳۹۳و با هدف تولید محصولات مراقبت از پوست و مو بر پایه ترکیبات گیاهی و ارگانیک در دانشگاه تفرش مستقر شد و در سه بخش تحقیق ،آموزش و تولید داروهای گیاهی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی خاطر نشان کرد: بخش آموزش شرکت اکسیر پژوهان در سال ۱۳۹۵ بر روی گیاهانی که کاربرد پوست و مو دارند و در شهرستان تفرش امکان کشت آن ها وجود داشت شروع به فعالیت کرد این در حالیست که بخش آموزش برای نسل نوجوان و جوان در دستور کار قرار گرفت و با کمک ادارات فنی و حرفه ای و جهادکشاورزی این اقدام به مرحله اجرا درآمد.
مقدسیان با بیان اینکه شرکت اکسیر پژوهان در سال ۱۳۹۹تاسیس شد افزود:در سال ۱۴۰۰ اولین گلخانه گیاهان دارویی در تفرش با هدف تولید نشا گیاهان دارویی جهت مصارف تولید محصولات پوست و مو بنا نهاده شد و بعد از آموزش تامین نشاو بذر این امر به کشاورزان داوطلب واگذار شد.
وی اظهار داشت: محصولات آرایشی در حال حاضر به طرق مختلف به کشور وارد می شود و با توجه به اینکه ترکیبات شیمیایی آنها عمدتا همراه با سرب می باشد سلامت خانواده ها را به خطر می اندازد به همین جهت مصمم شدیم در حوزه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله کرمهای مختلف و صابون های گیاهی برپایه ارگانیک فعالیت خود را ادامه دهیم و از این طریق برای افراد کم ضعیف جامعه نیز ایجاد اشتغال کنیم.
مقدسیان استان مرکزی و شهرستان تفرش را یکی از قطب های مهم تولید گیاهان دارویی در کشور دانست و گفت:به دلیل اینکه در شهرستان تفرش متولد شده بودم و اطلاعات خوبی از کشت گیاهان دارویی در این منطقه داشتم سعی کردم با هدف ایجاد اشتغال برای همشهریان خود بخصوص زنان سرپرست خانوار و یا بدسرپرست فعالیت خود را با جدیت ادامه دهم.
وی اضافه کرد:در حال حاضر بسیاری از افراد بومی شهرستان که به لحاظ سطح اجتماعی و مالی ضعیف تر و یا مددجوی تحت حمایت کمیته امداد شهرستان هستند در این زمینه و بیشتر به صورت پاره وقت بکارگرفته شده اند این در حالیست که آمادگی خود را برای آموزش و بکارگیری بیشتر افراد تحت پوشش کمیته امداد بخصوص افرادی که در این راستا تخصص بیشتری دارند،اعلام کرده ایم.
مدیرعامل شرکت اکسیر پژوهان یادآور شد:همزمان شدن راه اندازی گلخانه و آزمایشگاه موجب شد برای استقرار تجهیزات با مشکلات مالی مواجه شویم که در این راستا با حمایت و مساعدت کمیته امداد شهرستان موفق به دریافت دو فقره وام قرضالحسنه ۱۰۰و ۲۰۰میلیون تومانی از بانک عامل شدیم و در نهایت آزمایشگاه را نیز تجهیز نمودیم.
وی افزود:در حال حاضر ۱۲نفر به صورت پاره وقت و ۱۳نفر نیز در بخش کشت محصولات با ما همکاری دارند این در حالیست که با راه اندازی هر فاز از این مجموعه و خط های تولید پتانسیل اشتغالزایی بالایی خواهیم داشت که می طلبد مسولان امر به جهت ایجاد اشتغال بیشتر بخصوص برای افراد بومی منطقه ،ما را با تخصیص تسهیلات بیشتر حمایت کنند.
انتهای پیام