رشد 33 درصدی زکات در استان مرکزی

کد :
72031
آخرین به روزرسانی :
1 آبان 1403 - 11:25

از پیشنهاد صفحه «رشد 33 درصدی زکات در استان مرکزی» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
تصویرگردان بزرگ
مشارکت‌های مردمی

رشد 33 درصدی زکات در استان مرکزی

جلسه شورای زکات استان با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک،مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی و اعضای شورای زکات استان در دفتر امام جمعه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، آیت الله دری نماینده ولی فقیه در استان در این جلسه افزایش ظرفیت تولید کشاورزی در استان را یک قدم خوب دانست و گفت. البته میباست با تلاش بیشتر در تولید گندم و جو در استان به سطح استاندارد‌های اروپایی برسیم.

نماینده ولی فقیه دراستان افزود: باید تلاش شود تا در زمینه. کیفیت بیشتر و افزایش تولید بیشتر و نوع بزر هم با استاندار‌های جهانی مطابقت لازم را داشته باشد.

وی در خصوص پرداخت هم زکات گفت. انسان با پرداخت زکات میتو اند بسیاری از کمبود‌های جامعه را برطرف کند و اصلاح نظام مالیاتی در خصوص صنایع بزرگ دراین امر هم برای انجام امورخیر مهم است.

وی بحث زکات را تعادل و توازن بخش دانست و افزود. با پرداخت زکات می‌توان به محتاجین و نیازمندان کمک کرد تا به یک تعادل اجتماعی و خانوادگی در شهر و روستا برسیم.

دبیر شورای زکات استان نیز در جلسه شورای زکات گفت: در استان ۲۵۶ نفر در شهر‌ها و ۷۷۲ نفر در روستا‌ها در امر زکات همکاری دارند و دراین راستا مالکین افتخاری درامر زکات ۳۲ نفر ثابت و ۲۰۴ نفر به صورت مقطعی در زمان مختلف وجود دارد.

عبادی افزود: نسبت به سال گذشته حدود۳۳ درصد افزایش زکات داشتیم که در بحث عمرانی و کمک به نیازمندان کمک شده است.

وی افزود: با توجه به قانون زکات همکاری همه دستگاه ضروری است که نیاز است دراین زمینه جلسات متعددی تشکیل شود ودر واقع نیاز است یک مشوق‌هایی در این خصوص در نظر گرفته شود. البته نیاز است برای فرهنگ سازی امر زکات دراستان از ظرفیت صدا و سیمای استان هم استفاده شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان نیز با اشاره رکورد تولید گندم در استان گفت: در سال گذشته در استان مرکزی بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم تولید شد که حدود ۴۴۰ هزار تن خرید انجام شده است.

صفری افزود: ترویج جهادکشاورزی، تغذیه گیاهی مناسب، بذر مناسب و تلاش کشاورزان از جمله عوامل این افزایش بهره وری بوده است و پرداخت زکات عامل دیگر این میزان تولید در استان است.

انتهای پیام

جدیدترین

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)