
تجلیل از مدیران مدارس همدل استان مرکزی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد،سید مهدی عبادی ،مدیر کل کمیته امداد استان مرکزی در این جلسه گفت: طرح مدارس همدل با هدف گسترش و تأمین همه جانبه عدالت آموزشی و تربیتی با همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش طراحی و اجرا شده که به واسطه آن دانشآموزان مستعد تحت حمایت کمیته امداد از خدمات آموزشی در مدارس هیئت امنایی و غیردولتی به صورت رایگان بهرهمند شوند.
حسین مولوی ،مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت:کمک به محرومین دارای اجر معنوی و اخروی است و اجرای طرح موفق مدارس همدل برکتی برای مجموعه آموزش و پرورش استان است.
وی با اشاره به اینکه افزایش تعداد مدارس همدل در سطح استان از برنامه های آموزش و پرورش است که با جدیت پیگیری می شود، افزود:خوشبختانه همدلی و همکاری خوبی بین کمیته امداد و آموزش و پرورش برقرار است و از مدیر کل و تمامی امدادگران این نهاد صمیمانه سپاسگزارم.
این جلسه با حضور وزیر محترم آموزش و پرورش، جناب آقای بختیاری ریاست محترم کمیته امداد و حجتالاسلام والمسلمین جعفری معاون محترم کمیته امداد در سالن کنفرانس کمیته امداد و به صورت وبیناری در استانها برگزار شد.
در پایان این جلسه ازمدیر کل محترم آموزش و پرورش استان ومدیران مدارس همدل استان تجلیل شد.
انتهای پیام